Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
SonicWALL CDP. Continuous Data Protection

CDP Demonstraties:
Gray Arrow CDP Serie Flash Demo
Gray Arrow Live Demo aanvragen

Schermopnames:
Lasso CDP Client
Gray Arrow Versie terugzetten
Gray Arrow Eenvoudig beheer
Gray Arrow Eenvoudig gebruik
OverzichtFeaturesBeschrijvingModellenDatasheet


De implementatie in drie stappen.
De SonicWALL CDP Appliance laat zich in drie eenvoudige stappen binnen uw netwerk integreren. Als eerste wordt het apparaat op het netwerk aangesloten via een standaard ethernet verbinding. De tweede stap is het installeren van de software (agent) op elke PC, laptop of server waarvan de gegevens veiliggesteld moeten worden. Als laatste moet worden aangegeven welke gegevens en/of mappen op de betreffende systemen veiliggesteld moeten worden via een intuïtief beheerscherm.

CDP Overview

Doorlopende gegevensbescherming. De CDP agent software “ziet” alle nieuwe of veranderde gegevensbestanden die worden opgeslagen waardoor deze automatisch veiliggesteld kunnen worden op de CDP Appliance. In plaats van back-ups op vaste tijdstippen, stel de CDP uw data doorlopend veilig, automatisch en real-time.

Minimaal gebruik van systeembronnen. De CDP agent is efficiënt geprogrammeerd en neemt slechts 2Mb aan geheugen in beslag.  Gebruik van de software heeft geen merkbaar nadelig effect op het systeem of op het netwerkverkeer door het gebruik van geavanceerde technologie.
Dit in tegenstelling tot andere back-up oplossingen waarbij het netwerk word vertraagd of de computers merkbaar trager werken.

Geopende bestanden opslaan. De CDP agent kan geopende bestanden ook opslaan in de back-up. Waar traditionele oplossingen de bestanden vaak ’s nachts opslaan, op één bepaald moment, daar heeft de SonicWALL CDP de bestanden al bij het aanmaken ervan door gebruikers opgeslagen. Zo mist u nooit een niet opgeslagen bestand.

Stapsgewijze back-up. De SonicWALL CDP maakt een initiële back-up van de door u aangegeven bestanden en mappen. Vanaf dat moment worden alleen de wijzigingen naar de back-up Appliance gestuurd. Herstel is eenvoudig en transparant, u kiest het terug te zetten bestand en de SonicWALL CDP doet de rest!

Flexibele instellingen. Systeembeheerders kunnen gebruikers de mogelijkheid bieden om zelf bestanden te lokaliseren, bekijken en wijzigen. Natuurlijk als gebruikers daar de rechten voor hebben ontvangen. Gebruikers kunnen op een eenvoudige manier vorige versies van bestanden selecteren om te laten herstellen. Dit verhoogt de productiviteit van zowel gebruikers als de systeembeheerder.

arrowHomearrowOver ons arrowDienstenarrowOplossingenarrowContactarrowAessence © 2006 • Privacy Policy

Bezoekadres: Marketing 32b, 6921 RE Duiven
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl