Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
SonicWALL CDP. Continuous Data Protection

CDP Demonstraties:
Gray Arrow CDP Serie Flash Demo
Gray Arrow Live Demo aanvragen

Schermopnames:
Lasso CDP Client
Gray Arrow Versie terugzetten
Gray Arrow Eenvoudig beheer
Gray Arrow Eenvoudig gebruik
OverzichtFeaturesBeschrijvingModellenDatasheet


De SonicWALL CDP oplossing

De nieuwe SonicWALL CDP Appliance is de enige oplossing op de markt voor kleinere en middelgrote organisaties die cruciale gegevens lokaal op het netwerk en optioneel ook "off-site" beschermd tegen verlies en beschadiging. Een complete oplossing met een combinatie van hard- en software in één apparaat, waardoor er geen complexe implementatie noodzakelijk is. De CDP-serie zorgt voor een naadloze bescherming van gegevens op desktops, laptops en servers.

 • Continuous Data Backup. Met de SonicWALL CDP oplossing worden aangewezen systemen en bestandslocaties doorlopend gecontroleerd op nieuwe of gewijzigde bestanden, waarna deze worden veilig gesteld op de Appliance. De CDP herkent nieuwe en gewijzigde bestanden automatisch, zelfs als er aan bestanden gewerkt wordt. Vervolgens wordt er direct een back-up van de gegevens gemaakt op de CDP appliance, en optioneel ook naar het off-site Data Center.
  In tegenstelling tot de traditionele manier van back-up is er geen tussenkomst van gebruikers of het gebruiken van extra hard- en software nodig. Het risico van het verlies van gegevens wordt op deze manier tot een minimum beperkt.
 • Off-site back-up. Waar de CDP zich duidelijk in onderscheidt is het feit dat er tevens doorlopend back-ups kunnen worden gemaakt naar een beveiligd Data Center. Uw gegevens worden versleuteld voordat deze verstuurd worden. Deze optie beschermt uw gegevens tegen brand, diefstal en andere zaken waar back-up tapes (bandjes) of CD/DVD's wel verloren zouden kunnen gaan. De laatste versie van uw gegevens zijn hiermee altijd opvraagbaar!
 • Direct herstel van data. Het is voor gebruikers eenvoudig om gegevens te herstellen door middel van het “Point-and-click” principe. De intelligente SonicWALL CDP software bewaart een onbeperkt aantal versies van bestanden zodat u makkelijk de juiste versie en locatie kunt vinden.
 • Onbeperkt aantal pc’s en servers. U kunt een onbeperkt aantal PC’s en servers koppelen aan een SonicWALL CDP Appliance voor het maken van back-ups. Aangewezen systemen en bestandslocaties worden doorlopend gecontroleerd op nieuwe of gewijzigde bestanden, waarna deze worden veilig gesteld op de Appliance.
 • Intelligente applicaties. De CDP Appliance wordt geleverd met intelligente software, de “Adaptive Backup Engine” (ABE). Deze herkent patronen binnen elk type netwerk en kan zo de beste momenten bepalen voor het off-site plaatsen van bestanden. Daarnaast beschikt SonicWALL CDP over krachtige software voor beheer, controle en rapportage.
 • Installatie. Het installeren van de SonicWALL CDP software op PC's en Servers gebeurt eenvoudig via het netwerk en kost slechts enkele minuten. De "Agent"-software is efficiënt geschreven en gebruikt niet meer dan 2 MB aan geheugen op deze systemen.
 • Ondersteuning van zakelijke applicaties. De CDP ondersteunt databases en toepassingen zonder dat er extra software aangeschaft dient te worden, waaronder: Microsoft Exchange, SQL server, Small Business Server, Sharepoint server, MySQL, DBASE, en Microsoft Access. De zakelijke software die ondersteund wordt zijn o.m.: ACT!, Goldmine, Outlook, Outlook Express, Peachtree Accounting, Quickbooks. Verder wordt ook bepaalde branchespecifieke software ondersteund.
 • Archiveren. De SonicWALL CDP oplossing kan gegevens voor langere tijdsperiodes archiveren. Wetgeving en regulering hebben voor organisaties soms grote gevolgen op de bedrijfsvoering. De archivering van gegevens is daar een onderdeel van.
  Met de SonicWALL CDP beschikt u over een krachtig hulpmiddel om deze taak het hoofd te bieden. Zo kunt u de frequentie van back-up en ge bewaarperiode eenvoudig instellen, indien noodzakelijk tot wel 5 jaar. Vanzelfsprekend zijn de gegevens gewaarborgd tegen verlies of beschadiging.
 • Wetgeving. Met de CDP Appliance kunt u uw archivering en back-up taken uitvoeren conform toepasselijke wet- en regelgeving, zoals Tabaksblatt, SOX (Sarbanes Oxley 2002) en HIPAA. Ook past het prima binnen de CobiT 4.0 Best Practices voor IT Governance.
 • Compressie technologie
  De CDP maakt gebruikt van geavanceerde compressietechnologie voor efficiënt gebruik van de opslagcapaciteit. Afhankelijk van het bestandstype, wordt hierdoor 50% tot zelfs 80% aan opslagcapaciteit bespaard.

HomeOver ons DienstenOplossingenContactAessence © 2006 • Privacy Policy

Bezoekadres: Pittelderstraat 10, 6942 GJ Didam
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl