Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
SonicWALL CDP. Continuous Data Protection

CDP Demonstraties:
Gray Arrow CDP Serie Flash Demo
Gray Arrow Live Demo aanvragen

Schermopnames:
Lasso CDP Client
Gray Arrow Versie terugzetten
Gray Arrow Eenvoudig beheer
Gray Arrow Eenvoudig gebruik
OverzichtFeaturesBeschrijvingModellenDatasheet


Overzicht
Diefstal, virussen, systeemcrashes en verloren, defecte of ontvreemde back-up tapes zijn enkele van de redenen voor de stijgende vraag naar meer betrouwbare back-up oplossingen.

Onze Continuous Data Protection (CDP) oplossingen zorgen voor automatische, "real-time", back-ups van gegevens op servers, laptops en PC's. De oplossing maakt eerst een back-up van de gegevens naar het lokale netwerk zodat deze beschikbaar zijn voor onmiddellijk herstel naar elke voorafgaande versie.

Het automatisch bewaren van een veilgheidskopie op een externe lokatie is eveneens mogelijk, om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen calamiteiten zoals diefstal, brand of waterschade, zonder tijdrovende en kostbare handelingen.

Het gebruiksgemak en de onmiddellijke beschikbaarheid van voorgaande bestandsversies in combinatie met een externe veiligheidskopie lost de problemen met bestaande systemen op.

Het systeem maakt efficiënt gebruik van de opslagcapaciteit door alleen de verschillen tussen bestandsversies op te slaan in combinatie met geavanceerde compressietechnologie. Door centraal beheer en controle is deze oplossing ook op dit vlak efficiënt en effectief.

Tapeloze gegevensbescherming van hoog niveau, zonder hoge kosten
Het snel kunnen herstellen van een vergissing zoals het overschrijven of wissen van een document, of iets ernstigs als een virus infectie, is een belangrijke reden voor de toenemende vraag naar snelle en efficiënte back-up oplossingen op basis van harddisk technologie.

SonicWALL CDP biedt u een back-up oplossing van hoog niveau met doorlopende bescherming van uw gegevens, efficiënt beheer en externe veiligheidskopieën - zonder hoge kosten.

SonicWALL CDP voor uw organisatie
CDP is ontwikkeld voor organisaties als die van u. Er zijn geen tapes (bandjes) of disks om te beheren, de apparatuur is eenvoudig in gebruik en het beheer kan gecentraliseerd plaatsvinden en, indien gewenst, ook "op afstand". Door hoge betrouwbaarheid en veiligheid beschermt CDP niet alleen uw gegevens, maar uw ook bedrijf.

Maakt u nog gebruik van Back-up Tapes (bandjes)?
Back-up systemen met tapes zijn onbetrouwbaar en gevoelig voor (menselijke) fouten. Het herstellen van gegevens van een back-up op tapes mislukt in meer dan 50% van de gevallen en duurt tot wel 400x langer dan het herstel van een oplossing met harddisk technologie.

In een traditioneel systeem gaan de meeste echter kosten verloren aan het beheer van tape-systemen, de rotatie-schema's, controles en het transport naar een veilige externe locatie voor herstel bij calamiteiten. Met SonicWALL CDP kunt u dus een aanzienlijke besparing realiseren!

Waarom zou u nog langer een tape back-up systeem gebruiken in plaats van CDP?

HomeOver ons DienstenOplossingenContactAessence © 2006 • Privacy Policy

Bezoekadres: Pittelderstraat 10, 6942 GJ Didam
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl