Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
SonicWALL E-mail Security

E-mail Security Demo:
Gray Arrow Live Demo aanvragen

Schermopnames:
Beheer scherm
Gray Arrow Junk e-mail instellingen
Gray Arrow Rapportages
Gray Arrow Beheerdersscherm
OverzichtFeaturesBeschrijvingModellenDatasheet


De implementatie in drie stappen.
SonicWALL E-mail Security laat zich in drie eenvoudige stappen binnen uw netwerk integreren.

1. De SonicWALL E-mail Security Appliance is voorzien van de software en direct gereed voor gebruik. Als voor de software versie is gekozen, moet deze als eerste op een daarvoor geschikte server worden geïnstalleerd.

De E-mail Security Appliance, of de Server met de software, wordt via een standaard ethernet verbinding op uw bestaande netwerk aangesloten. Hierna vindt de configuratie plaats via het web-interface.

E-mail Security Overview

2. Voor het configureren maakt u gebruik van het web-interface. Met de "Quick Configuration" optie kan in korte tijd een effectieve configuratie ingesteld worden, inclusief de integratie met uw bestaande netwerk en e-mail infrastructuur.

3. Na de initiële configuratie kan deze nog verder aan uw wensen worden aangepast, rapportages kunnen worden bekeken en gepland en de opties voor beheer en beleid kunnen worden ingesteld.
Voor het optimaal instellen van SonicWALL E-mail Security adviseren wij de installatie door ons te laten verzorgen. Dit is ook gebruikelijk bij een Try & Buy proefplaatsing tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Eerst zien dan geloven: Try & Buy
Wij geloven in onze oplossingen en de beste methode om u ook daarvan te overtuigen is door u de voordelen te laten ervaren. Hiervoor hebben wij apparatuur beschikbaar voor een proefplaatsing of geschiktheidstest op uw lokatie.

Neem contact op met een van onze productspecialisten via het aanvraagformulier of bel direct met telefoonnummer (030) 241 52 78 en vraag naar de E-mail Security oplossingen.

SonicWALL E-mail Security - Powerfull protection without the complexity

arrowHomearrowOver ons arrowDienstenarrowOplossingenarrowContactarrowAessence © 2006 • Privacy Policy

Bezoekadres: Marketing 32b, 6921 RE Duiven
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl