Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
SonicWALL E-mail Security

E-mail Security Demo:
Gray Arrow Live Demo aanvragen

Schermopnames:
Beheer scherm
Gray Arrow Junk e-mail instellingen
Gray Arrow Rapportages
Gray Arrow Beheerdersscherm
OverzichtFeaturesBeschrijvingModellenDatasheet


SonicWALL E-mail Security

Organisaties van vandaag hebben behoefte aan een krachtige, effectieve, oplossing voor het beschermen van het bedrijfskritische e-mail systeem, die eenvoudig in gebruik is en efficïent valt te beheren.

SonicWALL E-mail Security is een bewezen oplossing die gebruik maakt van unieke technologieën waardoor wij de concurrentie (ver) achter ons kunnen laten. Onze onderscheidende eigenschappen zijn onder meer:

 • Global Response Network. Om er zeker van te zijn dat wij altijd over de meest actuele informatie kunnen beschikken ten aanzien van wereldwijde e-mail risico's, onderhouden wij een netwerk van meer dan een miljoen systemen verspreid over de wereld, die dagelijks berichten opvangen.
 • Bescherming tegen zakelijke fraude. Identiteitsfraude is een toenemende bedreiging voor bedrijven en hun werknemers, die vaak door andere spam filters niet opgemerkt wordt omdat de e-mail afkomstig lijkt te zijn van reputabele bedijven. SonicWALL levert de enige oplossing die deze "phishing" e-mails apart identificeerd en het mogelijk maakt deze gescheiden van andere e-mail te behandelen.
 • Time Zero Virus Technologie. SonicWALL beschermt u vanaf het moment dat een virus-uitbraak plaatsvindt totdat er een bijgewerkte virus definitie beschikbaar is. Geen overbodige luxe als u bedenkt dat moderne virussen in minuten de hele wereld over gaan, en het maken van een virusdefinitie minimaal meerdere uren kost.
 • Dubbele Virusbescherming. Voor de hoogste graad van beveiliging kunt u gebruik maken van twee vooraanstaande virusscanners voor de bescherming van uw e-mailverkeer. Met onze partners McAfee en Kaspersky Lab bent u verzekerd van up-to-date virusdefinities.
 • Beheer door gebruikers. Met de SonicWALL E-mail Security oplossing kunnen uw gebruikers hun "Junk" e-mail instellingen zelf beheren, binnen de grenzen zoals deze door uw organisatie zijn vastgesteld. Via een eenvoudige beheerfunctie kunnen gebruikers zelf e-mail in Quarantaine doorzoeken, sorteren, bekijken en doorsturen zonder de e-mail beheerders te belasten.
 • Integratie met uw netwerk . Al onze oplossingen, zelfs het instapmodel, integreren naadloos met uw bestaande netwerk en e-mail infrastructuur. Door de koppeling via LDAP (Microsoft Active Directory, Novell, Unix, etc.) kunnen beheerders gebruik maken van de bestaande infrastructuur voor het beheren van gebruikersrechten en -mogelijkheden. Voor gebruikers betekent het dat zij zich met dezelfde gebruikersgegevens kunnen aanmelden als op het hoofdsysteem.
 • Ondersteunen van e-mail beleid. Steeds meer bedrijven nemen initiatieven voor het beheren van de e-mail vanwege "Best Practices" of in verband met regulering of wetgeving. Met SonicWALL E-mail Security beschikt u over krachtige middelen om dit te ondersteunen, door auditing, analyse van berichtinhoud, het opzetten van fiateringsmailboxen en "workflow" mogelijkheden.
 • Uitgebreide rapportage. SonicWALL E-mail Security beschikt over uitgebreide rapportages ten aanzien van uw e-mail verkeer. Vermeldenswaardig is ook de "Return on Invenstment" rapportage waarmee u de besparingen inzichtelijk kunt maken.
  Naast de standaard rapportages kunt u ook zelf rapporten samenstellen. Rapportages zijn opvraagbaar vanuit de beheerschermen en kunnen ook regelmatig automatisch worden uitgevoerd en per e-mail worden worden verstuurd.
 • Als Server Software of Appliance. De volledige oplossing is zowel beschikbaar als softwarepakket, als complete "Appliance". Afhankelijk van uw wensen en uw huidige netwerkomgeving kunnen wij advisren ten aanzien van de voor u meest geschikte mogelijkheid.

SonicWALL E-mail Security - Powerfull protection without the complexity

HomeOver ons DienstenOplossingenContactAessence © 2006 • Privacy Policy

Bezoekadres: Pittelderstraat 10, 6942 GJ Didam
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl