Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
SonicWALL E-mail Security

E-mail Security Demo:
Gray Arrow Live Demo aanvragen

Schermopnames:
Beheer scherm
Gray Arrow Junk e-mail instellingen
Gray Arrow Rapportages
Gray Arrow Beheerdersscherm
OverzichtFeaturesBeschrijvingModellenDatasheet


Inleiding
De risico's die samenhangen met het gebruik van e-mail zijn In de afgelopen jaren sterk toegenomen. Spam en fraude zijn niet langer alleen een hinderlijk gegeven, maar vormen nu een reëel risico en een verkwisting van bedrijfsmiddelen.

Met het success van het (zakelijk) gebruik van e-mail wordt deze ook steeds interessanter voor criminelen en andere kwaadwillenden. Bedreigingen zoals spam, virussen en fraude (phishing), als ook andere pogingen tot misbruik worden steeds geavanceerder, en maken steeds vaker gebruik van (zakelijke) e-mail. Dit leidt nu al tot aanzienlijke schade en (herstel)kosten.

Naast het controleren van de inkomende e-mail, is er ook in toenemende mate een behoefte aan het beheersen van de uitgaande e-mail berichtenstromen om b.v. het ongeoorloofd verspreiden van vertrouwelijke of persoonlijke informatie te voorkomen. Hierbij vormen "Best Practices", zoals CobiT en wetgeving en regulering het raamwerk van vereisten.

SonicWALL E-mail Security is een krachtige oplossing die een hoge graad van bescherming biedt en waarmee aan intern beleid en externe regulering of wetgeving kan worden voldaan zonder de complexiteit van vergelijkbare oplossingen waarvoor vaak meerdere, apart te beheren, onderdelen noodzakelijk zijn.

Geschikt voor elk bedrijf
Onze oplossingen zijn geschikt voor organisaties van elke omvang, ongeacht uw huidige e-mail infrastructuur, en bieden alle functionaliteit al vanaf het kleinste instapmodel.

Er is dus geen noodzaak om een grotere oplossing aan te schaffen alleen vanwege arbitraire beperkingen zoals dat bij andere leveranciers vaak voorkomt.

De beste bescherming
Wij leveren de hoogst mogelijke graad aan netwerkbeveiliging tegen risico's via zowel de inkomende als uitgaande e-mail. Met een SonicWALL E-mail Security oplossing is uw netwerk beveiligd tegen kwaadaardige spam, fraude (phishing), virussen, Directory Harvest Aanvallen (DHA) en Denial of Service (DoS) aanvallen.

Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en het analyseren van verbanden houden wij meer dan 98% van de spam tegen, nagenoeg zonder fouten (z.g. False Positives).

Snelle implementatie en efficiënt beheer
Door onze ervaring en kennis zijn de implementatietijden kort; een complete implementatie vindt doorgaans binnen één dagdeel plaats binnen onze Managed Services dienstverlening en tegen vaste kosten. U staat dus nooit voor verrassingen!

Door de automatische updates kunnen de beheertaken beperkt worden tot minuten per week. Nog efficiënter is het om het beheer inclusief onderhoud, controle en rapportage via onze Managed Services dienstverlening af te nemen; dit biedt u de maximale voordelen, tegen minimale kosten.

Eerst zien dan geloven: Try & Buy
Wij geloven in onze oplossingen en de beste methode om u ook daarvan te overtuigen is door u de voordelen te laten ervaren. Hiervoor hebben wij apparatuur beschikbaar voor een proefplaatsing of geschiktheidstest op uw lokatie.

Neem contact op met een van onze productspecialisten via het aanvraagformulier of bel direct met telefoonnummer (030) 241 52 78 en vraag naar de E-mail Security oplossingen.

SonicWALL E-mail Security - Powerfull protection without the complexity

HomeOver ons DienstenOplossingenContactAessence © 2006 • Privacy Policy

Bezoekadres: Pittelderstraat 10, 6942 GJ Didam
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl