Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
SonicWALL E-mail Security

Netwerk Security Demo's:
Gray Arrow Live Demo aanvragen
Overzicht


netwerk, firewall, antivirus, ips, spyware, anti spyware
Inleiding
Een complete bescherming van uw netwerk vraagt een geÔntegreerde aanpak om de huidige risico's en bedreigingen het hoofd te bieden. Met Unified Treat Management (UTM) wordt uw netwerk beschermt tegen alle soorten bedreigingen.

Ook tegen bedreigingen van binnen uw netwerk, bijvoorbeeld veroorzaakt door door het aansluiten van besmette laptop of een PC die niet voorzien is van de laatste veiligheidslapmiddelen (patches).

Bedreigingen komen ook steeds vaker binnen via e-mail of ongewenst surfgedrag van gebruikers. Vaak gebeurt dit ook onbewust, door misleiding van de gebruiker.

Met het toenemende gebruik van draadloze netwerken (WLAN's) nemen ook de risico's hiervan toe. Met onze Secure Wireless Solution kan er in uw organisatie veilig gebruik gemaakt worden van deze technologie zonder dat dit ten koste gaat van het gemak, bijvoorbeeld voor gastgebruik.

Onze effectieve oplossingen zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang. Ongeacht de grootte van uw organisatie kunnen wij u een passende oplossing bieden. Als Managed Security Service Provider, zijn wij in staat om u niet alleen te voorzien van een passende oplossing, maar kunnen wij ook beheer, controle en rapportage op efficiŽnte wijze verzorgen of implementeren.

Onze oplossingen voor netwerkbeveiliging omvatten:

  • Geavanceerde UTM Security Appliances met Real-Time Deep Packet Inspection engine. Voorzien van standaard services w.o. Anti-Virus, Anti-Spyware, Intrusion Prevention Service, IPSec VPN.
  • Enforced AntiVirus voor servers, desktops en laptops tegen virussen en spyware.
  • Web Content Filtering om ongewenste toepassingen en gedrag te beperken.
  • Remote Access via SSL-VPN voor eenvoudige, veilige toegang tot uw bedrijfsgegevens voor thuis- en telewerkers, klanten of leveranciers.
  • Wireless Solutions voor veilige draadloze netwerken met eenvoudig gebruik, hoge veiligheid en centraal beheer. Inclusief toegevoegde waarde diensten als gastgebruik en de mogelijkheid tot integratie met bedrijfstoepassingen

Vraag kostenloos een gesprek aan met een van onze consultants.

Eerst zien dan geloven: Try & Buy
Wij geloven in onze oplossingen en de beste methode om u ook daarvan te overtuigen is door u de voordelen te laten ervaren. Hiervoor hebben wij apparatuur beschikbaar voor een proefplaatsing of geschiktheidstest op uw lokatie.

Neem contact op met een van onze productspecialisten via het aanvraagformulier of bel direct met telefoonnummer (030) 241 52 78 en vraag naar de Netwerk Security oplossingen.

HomeOver ons DienstenOplossingenContactAessence © 2006 • Privacy Policy

Bezoekadres: Marketing 32b, 6921 RE Duiven
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl