Managed Network Security oplossingen voor netwerkbeveiliging, anti-spam, antivirus, backup en herstel  
Contact

Oplossingen, en onze werkwijze

Steeds meer communicatie loopt over uw bedrijfsnetwerk, toegang tot en van leveranciers, uw buitendienst medewerkers hebben mobiel toegang tot het netwerk nodig en straks gebruikt uw bedrijf Voice over IP.

 

Een stabiel en veilig netwerk is steeds essentiëler geworden. Omdat elk segment van het netwerk steeds zwaarder belast wordt zijn uptime en bereikbaarheid, op een veilige manier, onontbeerlijk voor veel organisaties.

 
Samen met onze partners bieden wij netwerk beveiligings oplossingen die uw netwerk tot een stabiele factor in uw bedrijfsvoering maakt.

 

 

Wij dragen zorg voor een veilige gebruik van uw gegevens over netwerk en geven meer inzicht in het gebruik van uw netwerk.
 
Het intake rapport

Het beveiligingsbeleid

Weergave(n) van het fysieke en logische netwerk

De (beveiligings) risico's (Network Security Audit)

Wijzigingsvoorstel en begroting op de hoofdzaken

Uitgewerkt voorstel en implementatieplan

Op basis van het implementatieplan worden de definitieve kosten en (service)tarieven vastgesteld en als bijlage bij het servicecontract gevoegd.

Implementatie en Test

Hierbij wordt gelet op het blijven functioneren van de gebruikte applicaties op het netwerk en andere netwerkdiensten die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Nadat het testplan doorlopen is wordt tot oplevering overgegaan.
 

HomeOver ons DienstenOplossingenContactAessence © 2006-2010 • Privacy Policy

Bezoekadres: Marketing 32b, 6921 RE Duiven
Tel: (0346) 555 818, Email: info@aessence.nl